Kroatialainen Luka Modric on noussut Real Madridissa yhdeksi koko maailman parhaista keskikentän keskustan pelaajista. Hyvin kulki kuitenkin jo ennen Madrid-siirtoa Tottenhamissa, jossa Modric pelasi kausina 2008-2012. 127 valioliigaottelussa Modric teki 13 maalia ja syötti 15.

Kaudella 2010-2011 Modric valittiin Spursin kauden pelaajaksi. Tuolla kaudella Tottenham eteni Mestarien liigassa puolivälieriin. Suhde Tottenhamin faneihin kuitenkin heikkeni, kun Modric yritti pakottaa Spurs-johon myymään hänet Chelseaan. Vaikka uudeksi osoitteeksi lopulta määräytyikin Real Madrid, oli Modricin sädekehässä paha särö.

– Kadun sitä, etten voittanut Tottenhamissa pokaalia. Meillä oli vahva joukkue, joka pelasi hyvää ja viihdyttävää jalkapalloa, Modric sanoi FourFourTwon haastattelussa.

– Olen pahoillani tavasta, jolla lähdin. Toivon, että olisimme eronneet vähän kauniimmin. Toivon, että fanit ymmärtävät, että tavoittelin unelmiani.

– Kun ajattelen aikaani Spursissa, tunteeni ovat aina hyvin positiivisia. Tottenham oli ensimmäinen seura, joka antoi minulla tilaisuuden pelata yhdessä maailman parhaista liigoista.

– Minulla oli erinomainen suhde seuran ihmisten ja fanien kanssa. Ilmapiiri seurassa oli loistava ja tuloksemme enimmäkseen erittäin hyviä. Pelasimme Mestarien liigan puolivälierissä Real Madridia vastaan ja myös Liigacupin finaalissa.

Kroatian maajoukkueen kapteeni uskoo Tottenhamilla olevan valoisa tulevaisuus.

– Nautin aina Tottenhamin pelien katsomisesta ja pidän siitä, millainen seurasta on tullut. He pelaavat nautinnollista ja hyökkäävää jalkapalloa, josta pidän. Uskon vakaasti, että Spurs voi voittaa Valioliigan lähitulevaisuudessa, Modric päättää.