Crystal Palacen manageri Roy Hodgson paljastaa, että hänen välinsä Evertonin luotsin Sam Allardycen kanssa kylmenivät tämän taannoisten kommenttien takia.

Allardyce kuvattiin vuonna 2016 pilkkaamassa entistä Huuhkaja-luotsia – kritisoiden muun muassa tämän ratkaisuja EM-kisojen Islanti-pelissä ja todeten, ettei tämä olisi kovin kummoinen julkinen puhuja.

– Hän saisi kaikki nukahtamaan, hänessä ei ole persoonaa, Allardyce totesi.

Allardyce seurasi Hodgsonia Englannin maajoukkueen päävalmentajan tehtävässä, mutta hän joutui jättämään paikkansa vain yhden ottelun jälkeen jouduttuaan skandaalin keskelle.

Hodgson myöntää, että hän hyväksyy jalkapalloon liittyvän kritiikin, mutta henkilökohtaisuuksiin meneviä lausuntoja hän ei katso hyvällä.

– Pidänkö solvauksen kohteeksi joutumisesta? En erityisesti. Haittasiko se minua? En menettänyt yöunia sen takia. Välini hänen kanssaan olivat mielestäni aina hyvät. Nyt odottaisin, että ne eivät ole niin hyvät, kommentoi Hodgson.

Tällä viikolla mieheltä kysyttiin, hyväksyisikö hän Allardycen anteeksipyynnön.

– Ei, on aivan liian myöhäistä. Se on jo mennyttä. Se kuuluu kaukaiseen menneisyyteen, Hodgson vastasi.

Allardyce korostaa, että hän yritti aikanaan soittaa Hodgsonille asiaan liittyen, mutta ei saanut tätä kiinni.

Allardycen Everton isännöi Hodgsonin Crystal Palacea Valioliigan lauantain kierroksella. Kamppailu Goodison Parkilla käynnistyy kello 17.00 Suomen aikaa.

Lähde: Guardian