Ex-pelaaja varoittaa Chelseaa – ”Olisin huolissani Eden Hazardin lähdöstä jos eivät pääse neljän joukkoon”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Eden Hazard osoitti taas tasonsa eilisillan valioliigaottelussa. Belgialainen iski kaksi maalia, kun Chelsea kaatoi West Bromwichin maalein 3-0.

– Hän on yksi maailman parhaista pelaajista, ei siitä ole epäilystäkään satoja otteluita Valioliigassa pelannut Jamie Carragher sanoi Sky Sportsin Monday Night Football -ohjelmassa.

Carragherin mukaan Hazard on jo niin hyvä pelaaja, ettei Chelsea välttämättä miehelle riitä. Loppukaudella Chelsea pelaakin isoista panoksista.

– Tällä kaudella Chelsea voi yhä voittaa FA Cupin ja Mestarien liigan. Mutta jos he eivät pääse neljän parhaan joukkoon, olisin huolissani Hazardin lähdöstä.

Vahvimmin Hazard on yhdistetty Real Madridiin. Hazard ei itse ole juurikaan huhuilta siipiä leikannut, sillä Zinédine Zidane vaikuttaa olevan miehen suuri idoli.

– Luulen, että kaikki maailman suurseurat seuraavat tarkasti tilannetta, jos Chelsea ei pääse ensi kaudeksi mukaan Mestarien liigaan.

Eilisillan voitto nosti Chelsean Valioliigassa juuri neljänneksi. Kilpailu Manchester Cityn takana on kiivasta. Man Unitedilla on 56, Liverpoolilla 54, Chelsealla 53 ja Tottenhamilla 52 pistettä.

Henryltakin kehut Hazardille

Belgian maajoukkueen valmennusryhmään kuuluva Thierry Henry yhtyi Carragherin kehuihin.

– Uskon, että hän [Hazard] voi olla ratkaisupelaaja missä tahansa, etenkin Belgian maajoukkueessa. Hän on tärkeä pelaaja, joita meillä on useita, mutta kun hän on vireessä, häntä vastaan on todella vaikeaa pelata, Henry sanoi.

– Unohdamme, että hän mursi nilkkansa melko vähän aikaa sitten. Hän palasi omalle tasolleen, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Se kertoo hänestä paljon.

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden