Hull Cityn 26-vuotias keskikenttäpelaaja Ryan Mason ilmoitti tiistaina, että hän ei voi jatkaa peliuraansa, koska hänen pääkallonsa vaurioitui niin pahasti tammikuussa 2017 pelatussa ottelussa Chelseaa vastaan.

Nyt Mason itse kertoi, että hän oli vielä vähän aikaa sitten täysin varma, ettei hänen pelaajauransa ole vielä ohi. Kaikki muuttui kuitenkin uusinten testien myötä, joista selvisi vamman vakavuus.

– Ne [testit] olivat pari viikkoa sitten ja kaikki on muuttunut sen jälkeen, Mason kertoi Hullin verkkosivuilla.

– Olen antanut aivan kaikkeni, että voisin vielä palata jalkapallokentille. Olin sataprosenttisen varma, että niin tulisi vielä tapahtumaan.

– Päätös oli kuitenkin itsestäänselvää. Minulla on poika ja kaunis morsian tukenani. Nämä asiat merkitsevät enemmän kuin jalkapallo, kun asioita laittaa tärkeysjärjestykseen.

Masonille on satanut valtavasti tukea huippupelaajilta muun muassa Twitterissä.

Gareth Bale

@GarethBale11
Best wishes @RyanMason! Good luck for the future, it was a pleasure to play along side you!

Stoke City FC

@stokecity
Not often we look back at goals conceded, but this was some hit!

Wishing you all the best for the future, @RyanMason.

#SCFC 🔴⚪️

Petr Cech

@PetrCech
Yesterday was a sad day for one incredible young man .@RyanMason . Although his story didn’t finish with ultimate happy ending , his determination , attitude and bravery he’s shown during his recovery is something to be admired and an inspiration for others ! All the best Ryan

Andros Townsend

@andros_townsend
Devastated with this news.....What an honour.... what a player.... was an absolute pleasure to share this journey with you @RyanMason . Wish you all the best in your future endeavours!! ⚽️ 👊🏽