Chelsean manageri Antonio Conte pääsi osallistumaan hieman erilaiseen lehdistötilaisuuteen, jossa hänelle annettiin Manchester Unitedin managerin José Mourinhon nimikirjoituksella varustettu pelipaita.

Toimittajien kysymysten välissä Conte sai italialaisen satiiriohjelman Le Ienen juontajilta Stefano Cortilta ja Alessandro Onnisilta avustavajan välityksellä videotervehdyksen.

Sama kaksikko jäynäytti taannoin Mourinhoa laittamaan nimikirjoituksensa kyseiseen Unitedin pelipaitaan, jossa oli Conten nimi ja numero yksi.

Videotervehdyksessä Le Ienen juontajat selittivät, mistä tempauksessa oli kyse.

– Antonio, me lähetimme sinulle viestintuojan. Meillä on sinulle lahja uudelta ystävältäsi, José Mourinholta! Hän kertoi meille rakastavansa sinua. Katso, mitä hän on kirjoittanut lahjaan, jonka hän lähetti sinulle: ”Ystäväsi, José”, selittivät Corti ja Onnis videolla.

– Voitko luvata meille, että solmitte rauhan seuraavalla kerralla, kun kohtaatte? Antonio, teistä tulee ikuiset ystävät!

Conte ja Mourinho ovat käyneet pienoista sanasotaa median välityksellä läpi kauden. Chelsea-manageri naureskeli videotervehdykselle, mutta vastasi, että hänellä ei ole mitään sanottavaa takaisin.

– Tämä on lahja sinulle. Sen on allekirjoittanut José Mourinho. ”Ystävälleni Antoniolle”. Kauan eläköön ystävyys. Jätän sen (paidan) sinulle.

Conte vastasi Cortille, että hän ottaa paidan vastaan myöhemmin ja jatkoi lehdistötilaisuutta normaalisti.

Chelsea kohtaa Manchester Unitedin Valioliigassa 25. helmikuuta Old Traffordilla.

Voit katsoa videon Conten reaktiosta lahjaan alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.