Lontoolaisseurat Arsenal ja Chelsea seuraavat tarkasti laitapuolustaja Luke Shaw’n sopimusneuvotteluja Manchester Unitedin kanssa, väittää Daily Mirror.

Unitedin manageri José Mourinho vahvisti hiljattain, että 22-vuotias Shaw on saamassa uuden sopimuksen Old Traffordilla. Pelaajan minuutit ovat jääneet viime vuosina vähiin, mutta vuoden 2018 puolella hän on ollut viisi kertaa avauskokoonpanossa.

Mirrorin tietojen mukaan sopimusneuvottelut eivät ole kuitenkaan edes alkaneet, vaikka englantilaisen sopimus on katkolla jo ensi kauden jälkeen.

[readmore from=Luke-Shaw]

Vasemmalla operoiva Shaw haluaisi sitoutua pitkällä tähtäimellä Unitediin ja saada palkankorotuksen. Neuvottelujen viivästyminen on kuitenkin pantu merkille muissa seuroissa.

Arsenalin laitapuolustaja Nacho Monreal täyttää tässä kuussa 32 vuotta, ja hänen sopimustaan on jäljellä enää yksi vuosi. Chelsean Marcos Alonson puolestaan on huhuttu haluavan takaisin Espanjaan.

Siirtohuhuissa Unitediin on yhdistetty saman pelipaikan pelaajista Tottenhamin Danny Rose ja Fulhamin huippulupaus Ryan Sessegnon.