Manchester Cityn brasilialaishyökkääjä Gabriel Jesus loukkaantui uudenvuoden aattona ottelussa Crystal Palacea vastaan. Hän on pystynyt harjoittelemaan itsekseen jo jonkin aikaa, mutta perjantaina Pep Guardiola vahvisti, että nyt hän harjoittelee jo normaalisti muun joukkueen mukana.

– Tämä on hyvä uutinen, mutta en vielä tiedä, milloin hän [Jesus] on valmis [pelaamaan], Guardiola sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Hän on harjoitellut yhden tai kaksi viikkoa itsekseen ja tänään hän harjoitteli ensimmäisen kerran joukkueen mukana.

Jesuksen lisäksi myös laitahyökkääjä Leroy Sane on kärsinyt alkuvuodesta loukkaantumisista, mutta hän teki paluun tiistaina, kun Man City voitti Baselin Mestarien liigassa.

– Hän [Sane] oli ok pallon kanssa, mutta ilman palloa hän oli kaukana täydellisestä. Hänen pitää päästä takaisin mukaan prosessiimme ja siihen kuinka pelaamme. Hän pystyy siihen varmasti, koska hän on tehnyt sen ennenkin.

– Meillä oli ongelma vielä viikko sitten, koska meillä oli vain kolme hyökkääjää ja Brahim Diaz sekä Lukas Nmecha, mutta he ovat nuoria. Jotta voimme pärjätä kilpailuissa kolmen tai neljän päivän välein, tarvitsemme kaikkia hyökkääjiämme. Tämän takia on todella tärkeää, että Sane ja Gabriel palaavat.

Lähde: Sky Sports