Manchester Unitedin entinen keskikenttäpelaaja Paul Scholes paljasti BT Sportin haastattelussa, että hän ehti jo katua päätöstään palata ammattilaisjalkapalloon lopettamisensa jälkeen.

Koko uransa Unitedia edustanut Scholes, 43, ilmoitti päättävänsä uransa toukokuussa 2011. Hän palasi kuitenkin manchesterilaisten avuksi jo seuraavassa tammikuussa ja jatkoi pelaamista vielä kesään 2013 asti.

Scholes kertoi huomanneensa, että hän ei ollut enää välttämättä kovien pelien vaatimalla tasolla paluunsa jälkeen. Hän antoi esimerkiksi paikallisottelun Manchester Cityä vastaan.

– Muistan itse pelin. Olimme johdossa 3-0, kun tulin kentälle ja me pelasimme kymmentä miestä vastaan. Sitten City kavensi tilanteeksi jo 3-2!

Myös vastustajan leirissä ihmeteltiin Scholesin paluuta.

– Olin ottamassa verryttelyasuani pois ja menossa kentälle, kun Cityn valmentaja David Platt sanoi minulle, että ”mitä helvettiä sinä teet?” Vastasin, että ”minulla ei ole hajuakaan!” Silloin toivoin, että en olisi tehnyt sitä. Annoin muistaakseni sivurajaheiton jälkeen huonon syötön, johon Sergio Agüero pääsi väliin ja hän teki maalin.

Scholes paljasti, että hänelle tarjottiin vielä uutta sopimusta viimeisellä kaudellaan. Hän tiesi kuitenkin erään Tottenham-pelin jälkeen, että paluuta huipulle ei ollut enää tiedossa.

– Manageri antoi minulle vielä yhden vuoden, mutta olin jo mennyttä. Muistan, kun pelasimme Tottenhamia vastaan kotona ja hävisimme 2-3. Pelasin pallon kanssa ihan hyvin, mutta muistan, miten Mousa Dembélé ja Gareth Bale rynnivät jatkuvasti minusta ohi.

– Halusin lopettaa urani sillä kaudella ajoissa, mutta ajattelin, että se olisi ollut noloa, joten jatkoin kauden loppuun.