Chelsean belgialaistähti Eden Hazard on jo ilmeisen tottunut siirtohuhuihin, jotka ovat jatkuvasti viemässä häntä pois Lontoosta.

Hazard, 27, on viime vuosina ollut yhdistettynä muun muassa Real Madridiin, Paris Saint-Germainiin ja Barcelonaan, mutta belgialaistaituri vakuutti jälleen Telefootin haastattelussa, että on tyytyväinen elämäänsä Bluesissa.

– He ovat olleet kiinnostuneita minusta jo aika monta vuotta, vitsaili Hazard.

– Siitä on puhuttu jo pitkään. Jos kyse ei ole Pariisista, niin sitten on kyse Realista. Ja kun ei ole kyse Realista, niin sitten on kyse Pariisista.

Hazard ei halua kuitenkaan sulkea pois mahdollisuutta siirtyä tulevaisuudessa muualle.

– Juuri nyt olen tyytyväinen täällä. Jos minun on jonain päivänä siirryttävä, niin minä siirryn, mutta juuri nyt minun on hyvä olla täällä.

– Olen nyt täällä. Meillä on yhä pelejä jäljellä ja kilpailuja, joita yritämme voittaa. Ja sitten vuorossa on maailmanmestaruusturnaus.

– Minulla on vielä kaksi ja puoli vuotta jäljellä sopimuksessani Chelsean kanssa. Minun on hyvä olla täällä. Pelaan jokaisessa ottelussa ja onnistun pelaamaan hyvin jokaisessa pelissä.

– Fanit pitävät minusta. Perheeni viihtyy täällä. Saa nähdä, mitä käy. Jalkapallossa voi tapahtua mitä vain, mutta mitään ei myöskään välttämättä tapahdu.