Englantilaisjoukkueilla on toistaiseksi pyyhkinyt hyvin Mestarien liigan tämän kevään pudotuspeleissä, mutta Manchester United ei pääse omaan otteluunsa parhaista mahdollisista lähtökohdista.

Manageri José Mourinholla riittää huolia loukkaantumisten kanssa, kun United kohtaa keskiviikkona Sevillan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

Lauantain Huddersfield-pelistä olivat loukkaantumisten takia sivussa Marcus Rashford, Antonio Valencia, Ander Herrera, Phil Jones, Marcos Rojo, Marouane Fellaini ja Zlatan Ibrahimović. Paul Pogba puolestaan puuttui kokoonpanosta sairastumisen takia.

– En peluuttanut yhtä ainoata pelaajaa, joten meillä oli täällä jokainen käytettävissä ollut pelaaja, Mourinho kommentoi 2–0-voittopelin jälkeen.

– Nostin mukaan kaksi nuorta (Ethan Hamilton ja Angel Gomes), jotka pelasivat 90 minuuttia eilen (perjantaina U23-joukkueessa), koska minulla ei ole muita pelaajia. Toipuuko osa heistä keskiviikoksi? Uskon niin, hän jatkoi.

– Uskon, että Rashfordilla, Herreralla ja Valencialla on mahdollisuus. Paulista (Pogba) en tiedä. En usko, että Marcos Rojolla, Phil Jonesilla, Marouanella tai Zlatanilla on mitään mahdollisuutta, joten saavumme tähän ratkaisevaan vaiheeseen joidenkin ongelmien kanssa.

Mourinho odottaa, että Espanjassa pelattavasta vieraskamppailusta tulee todella vaikea.

– Mielestäni mielenlaadulla on erittäin suuri merkitys. Ja meillä on vahva joukkue, vahva yhteenkuuluvuuden tunne, vahva joukkueen mielenlaatu.

Lähde: Sky Sports