Tottenhamin tuore hankinta Lucas Moura uskoo, että joukkueella on mahdollisuudet edetä Mestarien liigassa aina voittoon asti.

Brasilialaislaituri saapui lontoolaisseuraan tammikuussa Paris Saint-Germainista 25 miljoonalla eurolla. Hän pääsi kyseisen kilpailun puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa Juventusta vastaan kentälle ottelun loppuhetkillä ja oli tyytyväinen joukkueen 2-2-vierastasapeliin.

– Suorituksemme Juventusta vastaan vieraskentällä oli todella kova. Ei ole helppoa tehdä kahta maalia Italiassa. Saimme hyvän tuloksen ja olen varma, että pystymme voittamaan ja etenemään jatkoon kannattajiemme tuella, Lucas kertoi Sky Sportsin mukaan.

Tämän jälkeen Lucasilta kysyttiin, uskooko hän, että lontoolaisseura pystyisi jopa voittamaan koko kilpailun.

– Miksi ei? Mestarien liiga on kaikista vaikein kilpailu, mutta mielestäni meillä on kapasiteettia voittoon asti. Meidän tulee pysyä positiivisina ja työskennellä todella kovaa.

Lucas oli sunnuntaina ensimmäistä kertaa Tottenhamin avauskokoonpanossa, kun joukkue jäi 2-2-tasapeliin FA Cupissa Rochdalea vastaan. Pikakiituri teki joukkueensa ensimmäisen maalin.