Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Nemanja Matićin mielestä videotuomarointi (VAR) on hyvä asia jalkapallon kannalta, mutta yksi asia häntä huolestuttaa.

Lauantaina FA Cupin ottelussa Unitedin Juan Matan avausjakson lopulla tekemä maali hylättiin paitsiona videotarkistuksen jälkeen.

– Me vain odotimme erotuomarin reaktiota. Tiesimme, että hän odotti ihmisten näkevän sen televisiosta analysoidakseen tilannetta, mutta se oli vähän omituista, koska kentällä piti odottaa kaksi minuuttia saadakseen selville, mitä tapahtui. Se on kuitenkin OK. Joskus se on hyvä asia ja joskus ei, kommentoi Matić.

– Pidän siitä (VAR). Uskon sen tekevän jalkapallosta parempaa, mutta heidän on vain tehtävä se hieman nopeammin, koska odotimme ratkaisua niin pitkään. Kaksi minuuttia on pitkä aika kentällä, mutta kokonaisuudessaan se on mielestäni hyvä asia jalkapallon kannalta, hän jatkaa.

Serbialaisen mukaan on normaalia, että erotuomareillekin sattuu virheitä ja tilanteita voidaan tarkistaa hidastuskuvien perusteella.

– Heidän on tehtävä se 30 sekunnissa, koska kahden minuutin jälkeen olemme kylmissämme, ja se on ainoa ongelma. Muutoin pidän siitä.

United voitti vieraspelin lopulta 2–0 ja eteni kilpailun puolivälieriin Brightonin vastustajaksi.

Lähde: Goal