Chelsea nappasi melko hyvän tuloksen Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osassa Barcelonaa vastaan. Chelsea loi parempia maalipaikkoja ja johti 1-0, mutta joutui lopulta tyytymään 1-1-tasapeliin (lue raportti tästä).

– Todella sääli. Mielestäni me olimme todella hyviä. Me noudatimme pelisuunnitelmaamme erinomaisesti. Olimme tiiviitä, varmoja, pelasimme joukkueena ja loimme paljon paikkoja, 83 minuuttia keskikentällä urakoinut Cesc Fàbregas sanoi BT Sportin haastattelussa.

Willian olisi voinut tehdä hattutempun, mutta me olemme surullisia, koska fantastinen esitys ei tuonut fantastista tulosta.

[readmore from=Chelsea]

– Ottelupari on yhä auki ja me näytimme, että olemme tällä tasolla. Me tarvitsemme toisen erinomaisen esityksen Camp Noulla, että pääsemme jatkoon.

– On oltava paljon luonnetta tätä joukkuetta vastaan, joka pitää palloa 70 prosenttia ajasta.

Ensimmäisessä osaottelussa syvältä puolustaminen oli Fàbregasille ihan ok. Mutta toiseen osaan Chelsean on pelintekijän mielestä syytä lähteä eri tavalla.

– Meidän on hyökättävä ja haettava maalia. Puolustaminen 90 minuutin ajan Camp Noulla tuntuu ikuisuudelta. Se on itsemurhatehtävä. Meidän on pelattava omaa peliämme.