Manchester United saa huokaista helpotuksesta, että Sevillaa vastaan taskuun tarttui maaliton tasapeli Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

Tilastojen valossa kotijoukkue Sevilla oli selvästi niskan päällä. Laukaukset kirjattiin espanjalaisille 25-6 ja laukaukset maalia kohtikin 8-1. Heikko viimeistely ja United-maalivahti David de Gean paraatitorjunnat pitivät José Mourinhon ryhmän ottelussa mukana.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
It gets better with every watch. Another 😱 stop from De Gea 👏

📺 bit.ly/Highlights18

#UCL @D_DeGea

United ei ole pitkään aikaan tällaiseen pesukoneeseen joutunut. Mestarien liigassa Unitedin maalivahdille on kirjattu kahdeksan torjuntaa viimeksi toukokuussa 2011. Tuolloin vastassa oli Barcelona ja Unitedin maalia vartioi Edwin van der Sar.

OptaJose

@OptaJose
8 - David de Gea has made eight saves against Sevilla, the most for a Manchester United goalkeeper in a Champions League game since Edwin van der Sar vs Barcelona in May 2011 (8). Hero.

Tuolloin tulos ei muuten ollut Unitedin kannalta ihan niin hyvä kuin eilen. Kyseessä oli Mestarien liigan finaali, jonka Barcelona voitti suvereenin esityksen jälkeen 3-1.