Manchester Unitedin manageri José Mourinho oli tyytyväinen Paul Pogban keskiviikon esitykseen Mestarien liigan neljännesvälierässä Sevillaa vastaan.

Mourinho oli jättänyt Pogban aloituskokoonpanon ulkopuolelle, mutta ranskalaispelaaja pääsi kentälle jo 17. minuutilla, kun Ander Herrera loukkaantui.

Sevilla ja Man United päätyivät 0-0-tasapeliin.

Mourinho kiitteli Pogban panosta ottelussa, mutta hän olisi mieluusti puhunut muistakin pelaajistaan.

– Ennen ottelua minulta kysyttiin haastattelussa kolme kysymystä Pogbasta, eikä hän ollut avauksessa. Se oli hieman outoa, sanoi Mourinho Goalin mukaan.

– Arvostan teitä (toimittajia) ja teidän työtänne ja ymmärrän, miksi kysytte näitä. Mutta jos minä olisin yksi teistä, kysyisin, että eikö Scott McTominay pelannut Manchester Unitedin managerin mielestä loistavan ottelun.

– Hän näytti ihan vanhemmalta pelaajalta, hän näytti kokeneelta pelaajalta, jolla oli taktista tajua ja vastuullisuudentuntoa. Hän oli hyvä pallon kanssa ja prässätessä. Hän näytti mieheltä, jolla on tusinoittain otteluja takana Mestarien liigassa.

– Mutta vastatakseni kysymykseesi, sanon, että Paul teki ison työn yrittäessään antaa joukkueelle sitä, mitä pyysin heiltä.

– Laitoin avaukseen Anderin ja Scottin, ja minusta Éver Banegan kaltainen fantastinen pelaaja ei ollut tänään fantastinen, koska hänellä ei ollut tilaa olla se Banega, jota jalkapallomaailma ihailee.

– Paul korvasi Anderin ja yritti tuoda samoja ominaisuuksia sekä hänen varmuutensa pallon kanssa mukaan. Toki hän menetti pallon pari kertaa, mutta hän toi meille myös vakautta, sillä hän antoi meille hyvin pallonhallintaa tavalle, jolla pelaamme.

– Me pidimme palloa hyvin ja meillä oli hieman kontrollia pelistä. Uskon, että kolmella keskikentän pelaajallamme oli hyvä kontrolli, ja Paul oli osa sitä.

Manchester Unitedin ja Sevillan otteluparin toinen osa pelataan 13. maaliskuuta Old Traffordilla.