Liverpoolin hyökkäyspää on toiminut tällä kaudella fantastisesti. Päätähtenä on toiminut Mohames Salah ja myös Roberto Firmino on kerännyt otteistaan paljon kehuja. Nyt myös viime kaudella erinomaisesti pelannut Sadio Mané on alkanut pääsemään takaisin huippuvireeseensä ja tästä kertoo muun muassa hattutemppu Porton verkkoon Mestarien liigassa.

Brittilehdistö on kirjoitellut viime aikoina siitä, että laitahyökkääjä saattaa saada palkinnon hyvistä otteistaan jatkosopimuksen muodossa. Nyt Jürgen Kloppilta kysyttiin aiheesta ja hänen kommenteista kävi ilmi, että hän tahtoo Manén pysyvän joukkueessa vielä pitkään.

– Se, että tahdomme pitää pelaajamme yhdessä, ei ole salaisuus. Haluamme pitää Sadion täällä. Pitää joukkueen yhdessä ja vahvistaa sitä. Tämä on täysin normaalia.

Salahia ja Firminoa on ylistetty pitkin kautta kuten myös tammikuussa Barcelonaan siirtynyttä Philippe Coutinhoa. Klopp muistutti, että Mané oli jo silloin ja on edelleen iso syy joukkueen hyvään hyökkäyspelaamiseen.

– Oli todella yleistä, että puhuimme positiivisesti Robertosta, Mohamedista ja Philippestä, kun hän vielä oli täällä. Silloin meillä oli ”Fab four”, mutta nyt ”Fab three”, jos se on mahdollista.

– Sadio Mané on todella ratkaiseva pelaaja. Hän kontrolloi palloa hyvin ja on uhka vastustajalle koko ajan. Hän myös työskentelee kovasti ja tekee kaikkea.

Mané on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien yhteensä 28:ssa ottelussa ja onnistunut tekemään 12 osumaa ja antamaan seitsemän maalisyöttöä.