West Bromwichin kapteeni Jonny Evansia on viety viimeisen vuoden aikana lähes jokaiseen Valioliigan suurseuraan. Nyt BBC uutisoi, että 30-vuotias puolustaja on erittäin lähellä siirtoa, mutta uutena osoitteena olisikin top 6 -joukkueiden sijaan Leicester.

West Bromwich on useiden lähteiden mukaan hylännyt Evansista kymmenien miljoonien puntien suuruisia tarjouksia viime tammikuussa ja kesällä 2017. Nyt seuran on kuitenkin luovuttava avainpelaajastaan lähes naurettavan pienellä summalla.

West Brom putosi kauden 2017-18 päätteeksi sarjaporrasta alemmaksi, joten hänen sopimukseensa kirjattu 3,5 miljoonan punnan [noin 4 miljoonan euron] ulosostoklausuuli astuu voimaan.

Lähteen mukaan Evansin Leicester-siirron toteutuminen on erittäin lähellä ja hintalappunsa myötä kyseessä on ennakkoon fantastinen hankinta.