Manchester United kohtaa Valioliigan kolmannella kierroksella lauantaina Crystal Palacen.
Avauskierroksella se murskasi suurseurojen kohtaamisessa Chelsean, mutta kompastui toisella kierroksella vierastasapeliin Wolverhamptonia vastaan.

– Man United oli kotipelissä Chelseaa vastaan ensimmäisellä puoliajalla lirissä. Sitten Chelsea pelasi hölmösti ja United käytti nopeiden pelaajiensa myötä tilan hyväkseen, kertaa avauskierroksella Old Traffordilla paikan päällä ottelun nähnyt Viasatin jalkapalloasiantuntija Pasi Rautiainen Valioliiga.comille.

Paul Pogban ja Marcus Rashfordin välinen hässäkkä rangaistuspotkun ampumisessa Wolverhampton-ottelussa askarruttaa Rautiaista.

– Wolvesia vastaan 60 minuuttia aika loistavaa jalkapalloa pelillisesti! Sen jälkeen pakka hajosi. Wolves teki yhden pelaajavaihdon ja toi hirveän määrän säpinää oikealle puolelle. Unitedin peli katosi, joskin Pogballa oli mahdollisuus tappaa peli, mutta nyt ei käynyt niin.

Yhtä kaikki, Rautiainen antaa Manchester Unitedin kannattajille toivoa tähän kauteen.

– Man Utd:n pelaaminen näyttää kahden ottelun perusteella viriilimmältä, nopeammalta ja kiinteämmältä. Ei se vielä tietenkään ole Manchester Cityn tai Liveroolinkaan tasoista, mutta se on selkeästi paremman näköistä kuin viime kaudella. Viime kauden loppu oli aika surkeata pelaamista, hän sanoo.

United lähti kauteen ensimmäistä kertaa alusta saakka manageri Ole Gunnar Solskjærin alaisuudessa.

– United on nuori joukkue, mitä ei saa unohtaa. Nyt lähti Olen ensimmäinen kausi, ja hänelle pitää antaa aikaa. Hän on saanut pelaajia, joita on halunnut. Ehkä hän olisi halunnut vielä yhden kymppipaikan pelaajan, mutta nyt hänen on aika kehittää noista pelaajista huippupelaajia. Yksi ongelma siinä on – niin kuin Frank Lampardillakin Chelseassa – ja se on se, että noissa seuroissa sen pitää tapahtua nopeasti.

Manchester United – Crystal Palace nähdään Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa lauantain studiolähetyksen jälkimmäisenä otteluna kello 17 alkaen.