Entisen huipputopparin Martin Keownin mielestä Englannin maajoukkueen puolustuspelaamisessa riittää parannettavaa.

Harry Kanen, Raheem Sterlingin ja Marcus Rashfordin muodostama hyökkäyskolmikko kestää vertailun, mutta alakerran yläpuolella leijuu kysymysmerkkejä.

– Kuka aloittaa puolustuksessa Harry Maguiren rinnalla? Minä valitsisin Joe Gomezin. (Gareth) Southgate tykkää valita pelaajia, jotka pelaavat säännöllisesti seurajoukkueissaan. Gomez ei ole aloittanut Liverpoolissa niin usein kuin olisi halunnut, mutta hänen kohdallaan tekisin sääntöön poikkeuksen, Keown sanoo Daily Mailissa.

Hänen mukaansa Tyrone Mings on kehittynyt paljon lyhyessä ajassa, mutta toppari oli muutaman kerran vaikeuksissa Kosovoa vastaan.

– Myös John Stones vaikuttaa olevan vailla itseluottamusta. Joten se on alue, jota Southgaten on katsottava. Ainakin laitapuolustajat valitsevat itse itsensä, toteaa Keown.

– Hyökkäävä Trent Alexander-Arnold ei aina pelaa kuin oikea laitapuolustaja, mutta se johtuu siitä, että hän on yksi parhaista pelaamaan ylöspäin. Ben Chilwell tekee yksi vastaan yksi -tilanteissa erittäin siistiä työtä. Hän nousee ylös laadukkaasti ja useimmiten tarjoaa lopputuotteen.