Manchester City on asettanut kaksi uutta puolustajanimeä kohdelistalleen tammikuun siirtoikkunan alla, The Telegraph uutisoi.

Pep Guardiola kertoi hiljattain, ettei Manchester City aio vahvistaa puolustustaan tammikuussa. Espanjalaisluotsin mukaan seuraa kiinnostavat pelaajat eivät ole saatavilla kesken kauden, minkä takia hän ei tavoittele uusia vahvistuksia tällä hetkellä.

Manchester Cityn kykyjenetsivät ovat kuitenkin kiinnittäneet katseensa Villarrealin Pau Torresiin ja Benfican Rúben Diasiin. Kumpikin 22-vuotias toppari lukeutuu englantilaislehden mukaan Euroopan lupaavimpien puolustajien joukkoon.

City Report

@cityreport_
Manchester City have started identifying potential defensive reinforcements with sources not completely ruling out a January signing if one of their targets becomes available.

Manchester City are watching the situations of Pau Torres (22) and Ruben Dias (22).

[via @Matt_Law_DT]

Torres on avannut kauden kaikki 18 La Liga -ottelua Villarrealin alakerrassa. Vasenjalkainen toppari debytoi Espanjan A-maajoukkueessa marraskuussa, kun hän teki maalin joukkueensa 7-0-voitossa Maltaa vastaan.

Dias on esiintynyt puolestaan jo 17 kertaa Portugalin A-maajoukkueessa. 187-senttinen puolustajalupaus on auttanut Benfican 14 voittoon 13 ottelusta Portugalin pääsarjassa, tehden kamppailuissa myös kaksi maalia.

Manchester City uskoo, että Etihad Stadiumille aiemmin yhdistetty Nathan Aké siirtyy tammikuussa Bournemouthista Chelseaan 40 miljoonalla punnalla. Napolin Kalidou Koulibaly on puolestaan jo 28-vuotias, eikä Manchester City ole halukas aloittamaan uutta siirtokilpaa Manchester Unitedin kanssa.

Manchester City on kompuroinut Aymeric Laporten loukkaantumisen ja Vincent Kompanyn lähdön jälkeen. Keskikenttäpelaajat Fernandinho ja Rodri ovat pudonneet ajoittain topparin tontille, sillä myös Nicolas Otamendi ja John Stones ovat kärsineet vammoista.

Guardiolan tilanne helpottuu helmikuun alussa, jos Laporten paluu polvivammasta sujuu suunnitellusti.