Newcastlen ykkösvahti Martin Dubravka on tehnyt enemmän torjuntoja kuin kukaan muu maalivahti kuluvan Valioliiga-kauden aikana, mutta viime aikoina hänen suurimmat haasteensa ovat tulleet hänen tyttöystävänsä vetotreeneistä slovakialaispelaajan takapihalla.

31-vuotias Dubravka kärsi ikävän polvivamman viikko ennen kuin koronavirus asetti sarjan tauolle. Hän on yhdistänyt Newcastlen lääkintäjoukkojen antaman treeniohjelman hänen omiin harjoituksiinsa hänen tyttöystävänsä kanssa, mikä on edistänyt Newcastle-tähden palautumista kotikaranteenin aikana.

– Lucia ja minä yritämme kumpikin tehdä jotain erilaista pitääksemme asiat kiinnostavina. Me treenaamme yhdessä joka päivä, ja minusta me olemme kumpikin tehneet toisistamme toistemme personal trainerin, Dubravka kertoi Sky Sportsille.

– Teemme enimmäkseen kuntotreeniä pitääksemme itsemme kunnossa, mutta muutama päivä sitten me yritimme tehdä harjoituksia myös pallon kanssa pitääksemme hieman lystiä. Se on ollut hyvin erilaista verrattuna joukkueharjoituksiin, mutta olen vain iloinen siitä että meillä on takapiha missä voimme yrittää kaikenlaista.

– Tärkeintä on, ettei tässä vain makoile sohvalla ja tee ei-mitään. Tein sitä muutama viikko sitten juuri kun olin loukkaantunut, eikä se ole kivaa!