Wolverhamptonin keskikenttäpelaaja Morgan Gibbs-White on viimeisimpänä Valioliiga-pelaajana jäänyt kiinni koronavirusmääräysten rikkomisesta.

Gibbs-White, 21, kärähti, kun hän ja hänen tyttöystävänsä ikuistettiin viikonloppuna Lontoossa kotibileissä, joissa oli paikalla myös Love Island -sarjasta tutut tosi-tv-tähdet Georgia Steel ja Elma Pazar.

Vielä maaliskuussa Gibbs-White kehotti Instagramissa omia seuraajiaan pysymään kotona ja poistumaan ulos vain, jos se on on välttämätöntä.

Sky Sportsin mukaan Wolverhampton käsittelee hänen tapauksensa seuran sisäisesti. Gibbs-White on edustanut Wolverhamptonia kahdeksanvuotiaasta asti ja esiintynyt seuran ykkösmiehistössä 67 kertaa.

Aiemmin otsikoihin ovat vastaavien tapausten johdosta nousseet Evertonin hyökkääjä Moise Kean ja Manchester Cityn puolustaja Kyle Walker. Keania, 20, odottanee rangaistus Evertonilta hänen järjestettyä juhlat kotonaan. Myös Cityn odotetaan rankaisevan Englannin maajoukkuepakki Walkeria, 29, joka kutsui viime kuussa kaksi seksityöntekijää juhlimaan luokseen.

Walker joutui median ja kansan silmätikuksi myös viime viikolla, kun hän matkusti Sheffieldiin tapaamaan perheenjäseniään.