Lillessä tuhoisaa jälkeä tehneestä Victor Osimhenistä on ollut kiinnostunut moni valioliigaseura. Nuori (21) nigerialaiskärki iski kuluneella kaudella Ranskan Ligue 1:ssä 13 osumaa. Nigerian paidassa maaleja on syntynyt tähän mennessä neljä kahdeksassa pelatussa maaottelussa. Osimhen iski kuluvalla sesongilla myös kaksi osumaa Mestarien liigassa, jossa Lillen taival päättyi jo alkulohkovaiheeseen.

Nigerialaiskärjen pelaaja-agentti Ariyo Igbayilola paljasti, että hänen suojattinsa ei tule siirtymään ainakaan Tottenhamiin, mikäli joukkueen kapteeni Harry Kane ei vaihda maisemaa. Englantilaiskärjen uran jatkuminen lontoolaisseurassa ei ole vielä varmaa.

– Sanoimme José Mourinholle (Spursin manageri), että jos hän haluaa Victorin niin Harry Kanen pitää lähteä. Jos Harry Kane pelaa Tottenhamissa, niin Victor istuu penkillä. Kane on heidän ykköshyökkääjänsä ja Englannin kapteeni. Se olisi iso haitta Victorin uran kehitykselle, Igbayilola sanoi The Cablelle.

– Hän [viitaten Osimheniin] tarvitsee joukkueen, missä hän pääsee pelaamaan täysiä otteluita viikosta toiseen. Ei sellaista, missä hän istuu vaihtopenkillä, nigerialaisagentti päätti.

Lähde: Goal