Barcelonaa lähteltä seuraava Sport kertoo, ettei paljon puhuttu pelaajahintojen putoaminen koronapandemian vuoksi juuri ole vaikuttanut, kun puhutaan katalonialaisten teinitähti Ansu Fatista.

Lehti sanoo, että tiedusteluja Guinea-Bissaussa syntyneestä, hiljattain Espanjan kansalaisuuden saaneesta 17-vuotiaasta on tullut useammaltakin valioliigaseuralta. Nuoren laiturin päässä onkin ollut pitämistä kasassa, sillä Barcelona on torjunut esimerkiksi Manchester Unitedin hänestä tekemän, hulppean 100 miljoonan euron tarjouksen.

Komeetan lailla esiin nousseen Fatin tilanne on jossain määrin muuttunut siitä, kun tämä murtautui Barcan edustukseen. Seura hankki hyökkäykseensä Luis Suárezin paikkaajaksi Martin Braithwaiten, ja lisäksi Suárez itse on jälleen kuntoutunut. Ousmane Dembélé näyttäisi myös huhuista huolimatta jatkavan seurassa. Lisäksi pöydällä on edelleen mahdollinen Lautaro Martinezin hankinta, joten hyökkääjiä Blaugranassa näillä näkymin riittää. Seura haluaa joka tapauksessa vakiinnuttaa Fatin aseman, eikä ole myymässä tätä.