Manchester United on ollut erittäin kiinnostunut Barcelonan 17-vuotiaasta hyökkääjälupauksesta, Ansu Fatista. The Times tietää kertoa, että Man United olisi korottanut omaa tarjoustaan entisestään, mutta Barcelona hylkäsi myös toisen lähentelyn.

Kerroimme viime viikolla Sport-lehden teitoihin perustuen, että United olisi tehnyt sadan miljoonan euron tarjouksen Fatista Barcelonalle, mutta seura hylkäsi tarjouksen siltä seisomalta. Nyt The Times -lehti kertoo, että United olisi korottanut tarjousta entisestään.

United teki viime viikolla kaksi tarjousta Barcelonalle. Ensimmäinen alustava tarjous oli sadan miljoonan euron siirtokorvaus Fatista. Toisessa tarjouksessa United tarjosi sadan miljoonan euron päälle vielä 50 miljoonaa euroa bonuksina. Nämä rahat Barcelona olisi saanut, mikäli Fati täyttäisi Unitedissa tietyt pelilliset ehdot.

Barcelona ei lämmennyt, vaikka seura kaipaakin kipeästi tuloja kassaan. Barcelonassa valmistellaan isoa tarjousta Interille Lautaro Martínezista. Fatin ulosostopykälä on 170 miljoonaa euroa, joten United kolkutteli viimeisellä tarjouksellaan jo hyvin lähelle Barcelonan kipurajaa.

– Meillä ei ole mitään lisättävää Ansun tilanteeseen. Emme koskaan ole keskustelleet hänen myymisestä. Emme halua tehdä rahaa akatemiapelaajilla. Meillä ei ole minkäänlaista aikomusta myydä pelaajia, joiden uskomme pärjäävän edustusjoukkueessa, Barcelona-johtaja Xavier Vilajoana sanoi.