Liverpoolin keskikenttäpelaajalla Adam Lallanalla on edelleen paljon annettavaa jalkapallokentillä, sanoo entinen valioliigapelaaja Danny Mills Football Insiderille.

Loukkaantumisen jälkeen pelikuntoon toipunut Lallana on jättämässä Anfieldin tämän kauden päätteeksi, kun hänen sopimuksensa päättyy.

Football Insider uutisoi aiemmin, että Brighton on noussut paalupaikalle kilpailussa 32-vuotiaasta Lallanasta. Myös Leicesterin on kerrottu olevan miehen perässä.

Mills kuitenkin uskoo, että moni muukin valioliigaseura haluaa Lallanan riveihinsä.

[readmore from=Adam-Lallana]

– Luulen, että hänellä tulee olemaan monta vaihtoehtoa. Hän on nyt palannut täyteen pelikuntoon – siksi hän ei oikeastaan ole pelannut hirveän paljon, Mills toteaa.

– Hän voi jopa mennä takaisin Southamptonin kaltaiseen seuraan. Moni seura haluaa kiinnittää hänet yhden tai ehkä kahden vuoden sopimuksella, koska hän on laadukas pelaaja.

– Hän osaa pitää palloa, hän osaa luoda tilanteita. Siitä ei ole kauan kun hän oli Englannin maajoukkueessa ja pelasi Englannin paidassa, joten hän on edelleen sillä tasolla tai lähellä sitä. Hänellä on paljon vaihtoehtoja.

Lallana on saanut tällä kaudella tililleen vain 15 liigaottelua, joista 12:ssa hän on tullut sisään vaihdosta.