Everton on tehnyt viisivuotisen uuden pelaajasopimuksen oman kasvattinsa Anthony Gordonin kanssa. 19-vuotias laituri todella vaikuttaa nauttivan manageri Carlo Ancelottin luottamusta; italialainen lähetti tämän ensi kertaa valioliigaottelun avaukseen derbyottelussa Liverpoolia vastaan.

Kokemusta pääsarjasta Gordonilla toki oli jo aiemmin; ensiesiintyminen kentän puolella kesti tammikuisessa West Ham -ottelussa 45 minuuttia. Penkillä teini oli jo tätä ennen ollut neljään otteeseen. Tähän mennessä peliaikaa on kertynyt 11 valioliigaottelussa.

Gordon iloitsee jatkostaan, ja vakuuttaa uskovansa seuran olevan isojen asioiden äärellä.

– Everton on menossa ylöspäin. Pelaajat, yleisö ja koko seura ovat yhdistämässä voimansa, ja edessä on jännittäviä asioita.

Tulevaisuutta todella rakennetaan Toffeesissa; ennen Gordonia viisivuotisen uudet sopimukset ovat tänä vuonna ehtineet tehdä Mason Holgate, Dominic Calvert-Lewin ja Michael Keane.