Manchester United aloitti Mestarien liigan lohkovaiheen komeasti voittamalla PSG:n Pariisissa 2-1. Lue otteluraportti täältä.

Manchester Unitedin toppari Axel Tuanzebe pelasi ensimmäisen ottelunsa melkein vuoteen. Tuanzebe pelasi edellisen kerran viime vuoden joulukuussa. 22-vuotias toppari on kärsinyt muun muassa takareisivammoista, jotka pitivät hänet pitkään sivussa.

Tuanzebe pelasi Pariisissa täydet minuutit ja oli pysäyttämässä muun muassa Neymaria ja Kylian Mbappéa. Manchester Unitedin maalivahti David de Gea kehui vuolaasti Tuanzebea ottelun jälkeen.

– Hän oli uskomaton. Hän pelasi kahta maailman parasta pelaajaa vastaan ja pelasi todella hyvin. Olen hyvin onnellinen hänen puolestaan. Hänellä on ollut vaikeaa loukkaantumisten kanssa, mutta nyt hän osoitti kykenevänsä pelaamaan suurissa otteluissa, espanjalaisvahti totesi.

Tuanzebe nousi vajaat kolme ja puoli vuotta sitten Manchester Unitedin edustusjoukkueeseen, jossa hän on pelannut 19 ottelua. Mukaan mahtuu myös puolentoista vuoden laina Aston Villan riveissä.