Manchester Unitedin entinen kapteeni Roy Keane on vahvasti sitä mieltä, ettei joukkue voi voittaa Valioliigan mestaruutta niin pitkään kun sen keskikentällä pelaa Scott McTominay, Fred ja Nemanja Matic.

McTominay ja Fred ovat aloittaneet Unitedin keskikentällä kolmesti sen jälkeen, kun Tottenham murskasi punapaidat Old Traffordilla 6-1-lukemin. Kaksikko avasi yhdessä myös sunnuntain kotiottelun Arsenalia vastaan. Matic vaihdettiin toisella puoliajalla kehiin, mutta Arsenal vei voiton.

Keanen mielestä Ole Gunnar Solskjær on ollut liian kärsivällinen keskikenttäkolmikon kanssa. 49-vuotiaan irkkulegendan mielestä he eivät ole yksinkertaisesti tarpeeksi hyviä etenkään hyökkäyssuuntaan, jos Manchester United haluaa taistella mestaruudesta Liverpoolin ja Manchester Cityn kaltaisten joukkueiden kanssa.

– Siinä ei ole mitään vikaa, jos Manchester United voittaa ottelun 3-1 tai 3-2. Tärkeintä olisi ottaa etumatkaa vastustajaan, Keane kertoi Sky Sportsille.

[readmore from=Manchester-United]

– Viime kaudella sekä Chelsea että Leicester tekivät enemmän maaleja kuin United. Ihmiset puhuvat Fredistä ja McTominaysta keskikentällä. He ovat saaneet tilaisuutensa, me olemme nähneet mihin he kykenevät.

– Minun mielestäni he eivät ole huonoja pelaajia, mutta he eivät pysty tuomaan Unitedille sarjamestaruuksia. Jos kuvittelet, että Fred, McTominay ja Matic tuovat Unitedille mestaruuksia, olet päästäsi sekaisin.

– Minusta he ovat hyviä pelaajia – pidän heistä – mutta he eivät nosta Unitedia sille tasolle. Olen varma, että sitä United ajaa kuitenkin takaa.