Valioliigaseura Tottenham Hotspurin ex-manageri Mauricio Pochettino pääsi keskiviikkona ensimmäistä kertaa valmennusurallaan nostamaan pokaalia, kun PSG kukisti Ranskan Supercupissa Marseillen maalein 2-1.

Marraskuussa 2019 potkut Tottenhamin peräsimestä saanut, ja sittemmin työttömänä ollut Pochettino palkattiin pariisilaisseuran manageriksi tammikuun 2. päivä, joten argentiinalaisella ei kestänyt kuin 12 päivää ensimmäisen pokaalin voittamiseen.

Tottenhamissa Pochettino työskenteli viiden vuoden ajan [2014-19], mutta ei onnistunut hyvästä työstään huolimatta johdattamaan pohjoislontoolaisia suuriin saavutuksiin.

Pochettinon aikakaudella Spurs eteni kahdesti finaaliin: Liigacupissa kaudella 2014-15 ja Mestarien liigassa kaudella 2018-19. Molemmista jäi kuitenkin pelkkä luu käteen. Liigacupin finaalissa Chelsea oli vanhempi maalein 2-0, Mestarien liigan finaalissa Liverpool kukisti pohjoislontoolaisseuran samoin lukemin.

Ennen Spurs-pestiään Pochettino työskenteli Espanyolissa sekä Southamptonissa ilman sen suurempaa menestystä, joten voitaneen todeta, että Poch sai mitä parhaimman alun uudessa seurassaan. Ja nyt kun ketsuppipullo on auki, vain aika näyttää, kuinka monta pokaalia Pochettino tulevaisuudessa voittaa PSG:ssä.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.