Crystal Palace vahvisti torstaina, että sen joukkue vahvistuu kärkipelaaja Jean-Philippe Matetalla. 23-vuotias saapuu Eaglesiin ensin puolentoista vuoden mittaiselle lainalle, jonka jälkeen seuralla on tähän osto-optio.

Crystal Palace F.C.

@CPFC
👊 Welcome to the Palace, Jean-Philippe Mateta.

#CPFC

Yhdeksän ottelua Ranskan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa pelannut Mateta siirtyy Etelä-Lontooseen Bundesliigaseura Mainzista. Tähän astinen kausi Saksassa on ollut tehokas; hyökkääjä on tehnyt 17 pelaamassaan ottelussa 10 maalia.

– Olen hyvin onnellinen pääsystäni tänne. Pelaaminen Valioliigassa on lapsuuteni haave, jonka nyt pääsen toteuttamaan, ja näyttämään samalla Palacen kannattajille, mihin pystyn, Mateta sanoo uuden seuransa sivustolla.

Palacen puheenjohtaja Steve Parish kertoi hankinnasta.

– Hän on täynnä potentiaalia, ja osoittanut jo maalintekokykynsä. Olemme seuranneet Jean-Philippen kehitystä jo hyvän aikaa, ja olen hyvin tyytyväinen sopimuksen syntymisestä. Hänen myötään sitoutumisemme sellaisen joukkueen ylläpitämiseen, jossa on oikeassa balanssissa sekä kokemusta että nuorta voimaa, vahvistuu edelleen tuleville kausille.