Aston Villan apuvalmentajana toimiva John Terry on yhdistetty viime päivien aikana Bournemouthin päävalmentajan tehtäviin.

Pelaajaurallaan Chelsea-legendaksi noussut Terry on toiminut Villassa Dean Smithin apukätenä lokakuusta 2018 lähtien, mutta päävalmentajan tehtävät ovat toistaiseksi antaneet odotuttaa.

Lähitulevaisuudessa Terry tullaan takuulla näkemään jossain seurassa päävalmentajana, mutta Smithin mukaan siirto Bournemouthiin näyttää epätodennäköiseltä.

– Jotta joku lähtisi seurastamme ja siirtyisi toiseen, tulisi heidän ottaa yhteyttä meihin. Emme ole kuitenkaan saaneet yhteydenottoja, Smith kertoi katkaisten Terryn Bournemouth-huhuilta siivet.

Smith myös paljasti, ettei Villa estäisi Terryn lähtöä, jos ”aika olisi oikea”.

– Olen sanonut alusta alkaen, että John Terry tuli tänne oppimaan valmentamisesta. Hänestä on tullut vuosien saatossa erittäin, erittäin hyvä apuvalmentaja minulle, Smith lisäsi.

– Hän haluaa päävalmentajaksi, mutta sen täytyy tapahtua oikeaan aikaan ja seuran on oltava oikea hänelle. Ajan on oltava oikea myös Aston Villalle.

40-vuotiaan Terryn sopimus Villan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Todennäköistä on, että puolustajalegenda toimii ensi kaudesta lähtien ensimmäistä kertaa urallaan päävalmentaja.