Manchester Unitedin 23-vuotias tähtihyökkääjä Marcus Rashford sai kovan kunnian, sillä yhdysvaltalainen Time-lehti valitsi hänet The Next 100 -listalle, jolle valittiin henkilöitä, jotka ovat tulevaisuuden merkittäviä johtajia tai esimerkkejä.

Listalla oli myös Suomen pääministeri Sanna Marin. Rashford keräsi vuonna 2020 paljon kiitosta, sillä hän teki hyväntekeväisyyttä auttaen köyhiä ja lapsia ja puhui yhteiskunnallisista ongelmista.

Jokaiselle listalle päässeelle henkilölle oli valittuna henkilö, joka kirjoitti valitusta esipuheen. Rashfordin kohdalle oli valikoitunut seitsemän Formula 1 -mestaruuden Lewis Hamilton, joka on Rashfordin tavoin britti.

− Marcus inspiroi lukuisia ihmisiä auttamalla yhteiskunnan vähäosaisimpia ja käytti asemaansa huippu-urheilijana hyödykseen positiivisen muutoksen tekemiseksi, Hamilton kirjoitti.

− Vaikea vuosi opetti meille yhteistyön merkityksen, ja hän toimi kansakuntaa yhdistävänä voimana. Hän varmisti, etteivät lapset joutuisi olemaan nälissään, Hamilton jatkoi.

− Hänen päättäväisyytensä ja sinnikkyytensä on avartanut mieltä. En malttaisi odottaa nähdä, miten hän jatkaa tärkeää työtään, Hamilton päätti.

Rashford kiitteli Hamiltonia Twitterissä sydänemojin kera.

− Arvostan kauniita sanojasi, veli, kiitos, Rashford kirjoitti.

Jos et näe alla olevaa Twitter-päivitystä, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Marcus Rashford

@MarcusRashford
Appreciate your kind words bro thank you @LewisHamilton ♥️

TIME

@TIME
.@LewisHamilton on @MarcusRashford: "In a year that showed us the power of working together toward a common goal, he was a galvanizing force behind uniting people across the U.K. in the effort to ensure that no child goes hungry" #TIME100Next ti.me/3beio2P