Liverpoolin keskikenttäpelaaja Curtis Jones teki vasta uransa toisen maalin Valioliiga-tasolla, kun hänen terävä laukauksensa Bramall Lanella jäi pelin voitto-osumaksi sunnuntai-illan myöhäisottelussa Sheffield Unitedia vastaan.

Jones, 20, omisti kyseisen maalin Liverpoolin ykkösvahti Alisson Beckerille, jonka isä menehtyi traagisesti viime viikon keskiviikkona. Alisson ei pelannut sunnuntain 2-0-voitossa, kun espanjalaisvahti Adrian teki paluunsa tolppien väliin.

Liverpoolin pelaajat osoittivat tukensa Alissonille pitämällä mustia nauhoja käsivarsissaan ottelun aikana. Jones omisti myös maalinsa Alissonille ja hänen edesmenneelle isälleen pelin jälkeisessä haastattelussa.

– Tämä on ollut haastavaa aikaa minulle ja koko joukkueelle, Jones kertoi Sky Sportsille.

– Haluaisin käyttää tämän ajan hyväksi sanoakseni, että tämä maali on omistettu Alin isälle. Levätköön hän rauhassa. Ja jos Ali näet tämän, tämä on sinulle veli.

Alisson Becker

@Alissonbecker

Curtis Jones

@curtisjr_10
Well done boys! 3pts and a goal 💪....That was for you brother! @Alissonbecker ❤️
Love you brother ❤️🙏🏼