Leicester johti Arsenalia sunnuntain valioliigaottelussa jo kuuden minuutin pelin jälkeen, ja King Powerille paistanut aurinko tuntui varmasti lämpimältä. Sen jälkeen kyyti kylmeni, ja loputa selkeän tappion lisäksi joukkueen riveistä putosi jälleen avainpelaaja.

Englannin A-maajoukkueeseenkin läpimurtoaan tekemässä ollut Harvey Barnes jäi kentän pintaan, ja 23-vuotias kannettiin lopulta ulos paareilla. Edessä on polvileikkaus, ja vähintään kuuden viikon poissaolo työpaikalta.

– Ikävä kyllä vamma on vakava, ja tilanne on valtava isku meille, manageri Brendan Rodgers sanoi.

– Hänen polvestaan on irronnut pala, ja se on korjattava.

Leicester on taistellut Valioliigan kakkostilasta Manchester Unitedin kanssa pitkään, eikä joukkueita viikonlopun pelienkään jälkeen erota kuin yksi piste. Rodgersin ryhmälle tulee kuitenkin ankara kevät, sillä loukkaantumistilanne on lohduton. Barnesia ennen telakalla olivat jo James Maddison ja James Justin. Veteraanipakki Jonny Evans marssi myös Arsenal-ottelusta suoraan pukusuojaan, ilmeisen kolhittuna. Sairaslistalta löytyvät lisäksi Wesley Fofana ja Dennis Praet.

Kettujen supersankari Jamie Vardyn yksinäisyys useiden peliä rakentavien tekijöiden puuttuessa näkyi sunnuntaina – ex-maajoukkuekärki ei juuri pallon kanssa toimiin päässyt.

Rodgers johtaa ryhmänsä seuraavissa otteluissa Burnleytä, Brightonia ja Sheffield Untedia vastaan. Jokainen näistä kyntää liigan pohjilla, joten otteluohjelma saattaa toimia Leicesterin hyväksi.