Entinen huippupelaaja ja manageri Graeme Souness kritisoi Tottenhamin Gareth Balea, joka on tehnyt kuusi maalia kuudessa edellisessä ottelussaan. Sunnuntain Crystal Palace -ottelussa Bale onnistui kaksi kertaa maalinteossa, mutta vireeseen pääseminen on kestänyt kauan.

– Se on vienyt hiukan aikaa, mutta olen riittävän kokenut tietääkseni, että tarvitaan kärsivällisyyttä. Aika näyttää, mutta en ole enää 21-vuotias. Kroppa muuttuu ajan myötä, ja minun on pitänyt oppia se, 31-vuotias Bale kommentoi ottelun yhteydessä.

Souness ei vakuuttunut Balen kommenteista. Hän odottaa edelleen walesilaiselta enemmän.

[readmore from=Gareth-Bale]

– Me puhuimme hänestä muutama viikko sitten. Jos olisin ollut hän siinä vaiheessa, olisin koputtanut managerin oveen ja kertonut tälle olevani valmis. Me olemme nähneet hänestä kuvia, joissa hän istuu penkillä ja näyttää siltä, ettei häntä kiinnosta. Hän ei jaksa vaivautua ja vitsailee vaihtopelaajien kanssa. Jäljellä on 11 peliä, ja hän on ollut täällä koko kauden ajan. Odotin häneltä yksinkertaisesti enemmän, Souness sanoi.

– Olen Gareth Balen valtava fani, kun hän pelaa jalkapalloa. Haluan kuitenkin nähdä häntä enemmän. Ellei hänellä ole perustavaa laatua olevaa ongelmaa… nuo sanat, kun hän puhui siitä, ettei ole 21-vuotias ja kroppa väsyy – me kaikki olemme olleet 31-vuotiaita!

Sounessin mukaan vaihtopenkillä mukana oleminen kielii yleensä siitä, että pelaaja on tarpeeksi hyvässä kunnossa osallistuakseen otteluun jossakin roolissa.

– Mutta hän ei ollut. Hän aloitti pelin penkillä ja lopetti penkillä. Jos minä olisin ollut hän, olisin koputtanut managerin oveen. Hänen olisi pitänyt olla vihainen ja sanoa ”Anna minun näyttää mitä osaan”.

Lähteet: Sky Sports, Mirror