Muut Newcastlen pelaajat eivät ole reagoineet hyvin keskikenttäpelaaja Miguel Almirónin antamaan haastatteluun, kertoo Football Insider.

Paraguayn maajoukkuetaituri sanoi ABC Cardinalin haastattelussa, että hän haluaisi pelata joukkueessa, joka ”taistelee enemmän”. Heti perään Almirón, 27, huomautti, että hän on onnellinen Newcastlessa, mutta lausunnon ensimmäinen osa on aiheuttanut närää hänen joukkuekavereissaan.

Football Insiderin mukaan osa Newcastlen pelaajista uskoo, että Almirón yrittää ottaa etäisyyttä joukkueen viime aikojen huonoihin tuloksiin ja junailla itselleen siirtoa muualle ensi kesänä. Varsinkin Almirónin kommentti enemmän taistelevasta joukkueesta on häirinnyt joitain pelaajia, kun ottaa huomioon, että Newcastle taistelee parhaillaan Valioliigasta putoamista vastaan.

Almirónin agentti Daniel Campos on aiemmin puhunut siitä, että hänen asiakkaansa saattaa mahdollisesti jättää Newcastlen. Campos sanoi viime vuonna, että muun muassa Atlético Madrid ja Internazionale ovat osoittaneet kiinnostusta Almiróniin, mutta Newcastlen manageri Steve Bruce lyttäsi tuolloin sekä agentin että hänen puheensa. Newcastlen pelaajistossakaan puheet eivät aiheuttaneet sen suurempaa kohua, sillä ne eivät tulleet Almirónin suusta – toisin kuin tällä kertaa.

Newcastlen pukuhuoneessa on Football Insiderin mukaan muutenkin kireämpi tunnelma tällä hetkellä, sillä joukkue on voittanut 20 edellisestä ottelustaan vain kaksi. Tammikuusta 2019 lähtien St James’ Parkilla pelannut Almirón on tahkonnut tällä kaudella 30 ottelua tehden niissä yhteensä viisi maalia ja syöttäen kolme.