Manchester Unitedin entinen kapteeni Roy Keane turhautui sunnuntain huippuottelun kiistanalaisesta VAR-tuomiosta.

Unitedilta hylättiin Edinson Cavanin tekemä maali 3–1-voittopelissä Tottenhamia vastaan, kun Scott McTominayn katsottiin rikkoneen Son Heung-miniä osumaa edeltäneessä tilanteessa.

Skotin käsi osui eteläkorealaisen kasvoihin, ja tämä jäi makaamaan pitkäksi aikaa kentän pintaan. Videotuomari kehotti erotuomari Chris Kavanagh’ta katsomaan tilanteen ruudulta, minkä jälkeen tämä teki päätöksensä.

[readmore from=Manchester-United]

– Olen hämmästynyt, todella. Jos tuo on rike, meidän pitäisi kaikkien lähteä kotiin. Se on todella omituista. On noloa, että Sonin kaltainen pelaaja kieriskelee tuolla tavalla. Se on noloa. Tuo ei voi olla rike, Keane puhisi Sky Sportsilla.

– Totta puhuen (Marcus) Rashford teki samoin kaksi minuuttia aiemmin. Molempien joukkueiden pelaajat kieriskelivät huutaen. Erotuomarit ovat valtavan paineen alla. He epäilevät nyt jokaista tekemäänsä ratkaisua, mutta selvästikin hänen tuomionsa oli väärä.

Manchester Cityn entinen puolustaja Micah Richards oli samoilla linjoilla Keanen kanssa.

– Se on noloa. Tämä ei ole enää jalkapalloa. Me nauramme ja vitsailemme, mutta tämä pilaa lajimme. En tunnista sitä enää.

Myös molempien joukkueiden managerit ottivat tilanteeseen kantaa päätösvihellyksen jälkeen.

Lähde: Daily Mail