Tottenhamin toimitusjohtaja Daniel Levyllä ei ollut juuri vaihtoehtoja José Mourinhon irtisanomiselle, kertoo Eurosport.

Laajalti on kerrottu, että portugalilaismanageri oli ajautunut eri raiteille joidenkin pelaajiensa kanssa. Eurosportin mukaan tämä on lievä ilmaus; se kertoo jopa 10 edustujoukkueen pelaajan uhanneen lähdöllä joukkueesta, mikäli Mourinho olisi jatkanut sen valmentajana.

Lähteen artikkelissa nimetään näistä pelaajista erikseen Harry Kane, Dele Alli ja Gareth Bale. Samainen teksti kertoo seuran piirissä ihmetellyn, miksei Mourinho saanut lähteä jo nyt nähtyä aiemmin.

Kyse oli artikkelin mukaan siitä, että Levy koki juuri tämän managerin, ja edellä mainittujen pelaajien myötä saaneensa kokoon oman dream teaminsa, jonka epäonnistumista käytännössä ei halunnut tätä ennen uskoa.

Manageri on nyt mennyttä, mutta pelaajien jääminen seuraan ei ole erityisen selkeää tästä huolimatta. Dean Jones kirjoittaa, että kuka tahansa tuleva manageri Spursissa onkin, on tämän ensisijainen tavoite vakuuttaa Kane siitä, että pokaalit ovat hyökkääjän ulottuvilla seurassa.