Chelsean manageri Thomas Tuchel vaikuttaa perineen maanmiehensä, Jürgen Kloppin viime kaudelta tutun, pressitilaisuuksissa virnistelevän hahmon. Syytä tähän ei toki tarvitse etsiä kaukaa; Bluesin kone jyskyttää tällä hetkellä samaan tahtiin kuin Liverpoolin vuosi sitten.

Tänään saksalainen ennakoi medialle Mestarien liigan toista välieräottelua, jossa Stamford Bridgelle saapuu Real Madrid. Peliin lähdetään tasatilanteesta 1-1; Chelsealla on turvanaan Christian Pulisicin iskemä arvokas vierasmaali.

Hymyilyn joukossa manageri vahvisti odotetusti, että keskikenttäpelaaja Mateo Kovačić ei ole pelikuntoinen vanhaa seuraansa vastaan. Realia 2015-2018 edustanut kroatialainen kärsii takareisivammasta.

Antonio Rüdiger on tiettävästi pelikunnossa, mutta joutuu kentällä mahdollisesti esiintyessään käyttämään maskia. Saksalainen sai kasvovamman lauantain Fulham-ottelussa.

Realin puolelta uutiset ovat hyviä; niin Fede Valverde kuin Sergio Ramos ovat näillä näkymin pelikuntoisia. Myös Marcelo on joukkueen mukana.