Manchester Unitedin ja Liverpoolin välinen ottelu on nostattanut monenlaisia otsikoita.

Yksi esiin nousseista tapahtumista nähtiin vasta päätösvihellyksen jälkeen, kun Sadio Mané kieltäytyi kättelemästä päävalmentajaansa Jürgen Kloppia.

Klopp itse tyynnytteli mediaa pelin jälkeen, mutta Sky Sportsin asiantuntija ja pitkän uran Liverpoolissa tehnyt Graeme Souness ei halunnut lakaista temppua maton alle.

– Se oli epäkunnioittavaa. Minulle ei koskaan käynyt noin, mutta jos minä olisin ollut valmentajana tuossa tilanteessa, en olisi pitänyt tempusta. Mielestäni hänen [Mané] olisi pitänyt vastata kättelyyn. Ei siinä tarvitse ruveta halailemaan, mutta on osoitettava vähän kunnioitusta, Souness sanoi Skylle.

Manén tyytymättömyys kumpusi ilmeisesti siitä, että hän joutui aloittamaan pelin vaihdossa.

– Hän ei ollut tyytyväinen penkitykseen, mutta voiko hän oikeastaan edes valittaa siitä? Hän ei ole pelannut kovin hyvää kautta. Miten hän voi valittaa, jos hän on vaihdossa ja Liverpool voittaa Old Traffordilla?

Toinen Skyn asiantuntija, Roy Keane, vihjasi ymmärtävänsä Manéta ja kritisoi myös Kloppin toimintaa.

– Pelaaja käyttäytyi sopimattomasti, mutta tässä on myös uutta trendiä valmentajien keskuudessa: mennään kentälle ja kätellään kaikkia. Kun minä vielä pelasin, en olisi halunnut, että valmentajani tulee kättelemään. Jos valmentaja huomaa, että pelaajaa ärsyttää, silloin voi pysyä kauempana, Keane sanoi.

Lue myös