Espanjalaislehti ABC täräytti tiistaina ilmoille hurjan huhun siitä, että Gareth Bale harkitsee uransa lopettamista EM-kisojen jälkeen.

ABC:n mukaan Bale tiedostaa, ettei hän kuulu Real Madridin ensi kauden suunnitelmiin ja on halukas purkamaan sopimuksensa (vuosi jäljellä) Los Blancosin kanssa – ja samalla jopa lopettamaan koko pelaajauransa.

31-vuotiaan Balen on tarkoitus keskustella asiasta ensin perheensä kanssa, jonka jälkeen hän tekee ratkaisunsa. Aiemmin tällä viikolla Bale paljasti, että hänen tulevaisuuden suunnitelmien sanominen ääneen ”aiheuttaisi kaaoksen”.

Walesin maajoukkuekapteeni pelasi kuluneen kauden lainalla Tottenhamissa ja oli koko Valioliigan tehokkain maalintekijä peliaikaan suhteutettuna.

Bale pelasi 20 valioliigaottelussa yhteensä 923 minuuttia ja teki 11 maalia. Yhtä maalia kohden walesilaishyökkääjä tarvitsi peliaikaa ainoastaan 83,9 minuuttia. Toiseksi tehokkain maalintekijä oli Leicesterin Kelechi Iheanacho (121.5 peliminuuttia maalia kohden) ja kolmanneksi tehokkain Arsenalia ja Newcastlea edustanut Joe Willock (122.5 minuuttia maalia kohden).

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
Gareth Bale is considering RETIRING after the EUROs. He reportedly would like to agree an early termination of his contract at Real Madrid, getting a cut of his remaining salary and then calling quits on his career at 31-years old.

(Source: @abc_deportes)