Sky Sportsin tieto siitä, että laitahyökkääjä Willian haluaa ennenaikaisesti ulos Arsenalista, ilahduttanee valtaosaa pohjoislontoolaisten kannattajista. 32-vuotiaan Brasilialaisen ensimmäinen kausi punavalkoisisissa oli kaukana onnistuneesta.

Chelseaa vuosina 2013-2020 edustaneen veteraanin on aiemmin arvoitu olevan matkalla Yhdysvaltojen MLS-liigaan, jossa hänet mielellään kiinnittäisi David Beckhamin Inter Miami. Myös Euroopan eri puolilta on tiettävästi osoitettu kiinnostusta, mutta Skyn tietojen mukaan Willianin ykkösvaihtoehto olisikin paluu Chelseaan.

Samaan aikaan, kun Arsenalin penkiltä satunnaisesti taskunlämpimiä suorituksia esittämään kaivetun pelaajan paluu Thomas Tuchelin saksalaisella marssiotteella nykyisin etenevään Bluesiin kuulostaa lähinnä huonolta vitsiltä, on syytä muistaa vuoden takaisia aikoja. Ennen Arsenal-siirron totetutumista Chelsea teki pitkään töitä saadakseen jatkettua aikoinaan varsin tehokkaan laiturin sopimusta.

Willianin nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2023. Hän siirtyi Arsenaliin vapailla papereilla.

Willian ei ole ainoa menneisyyden Chelsea-tähti, joka haluaa tiettävästi takaisin. Erittäin pahasti Real Madrid -aikanaan epäonnistuneen Eden Hazardin kerrotaan myös haluavan takaisin Lontooseen.