Manchester City ja Chelsea kohtaavat lauantaina kauden 2020-21 huipentavassa Mestarien liigan finaalissa.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana kolme kertaa. City voitti tammikuussa Stamford Bridgellä pelatun valioliigaottelun 3-1-lukemin, mutta huhtikuussa ja aiemmin tässä kuussa pelatuissa otteluissa Chelsea on ollut vahvempi maalin erolla.

Mestarien liigasta on lupa odottaa tasaista vääntöä. Ei olisi suuri yllätys, mikäli 90 minuutin jälkeen jouduttaisiin pelaamaan 30 minuutin jatko-ottelu.

Ottelu saattaa venyä aina rangaistuspotkukilpailuun asti – ja se olisi Man Cityn ykkösvahti Edersonin mieleen. Brassivahti paljasti tällä viikolla, että hän laukoisi viidennen ja ratkaisevan rangaistuspotkun chämppärifinaalissa.

– Olen (laukojien) listalla, Ederson paljasti TNT Sportsille.

– Minun ei tarvitse harjoitella niitä (rangaistuspotkuja) paljon, mutta aion ottaa viidennen laukojan paikan. Sen ratkaisevan. Luulen että otan viidennen paikan.

Edersonin itseluottamus on ainakin kunnossa, sillä viime vuoden lopulla hän julisti itsensä Man Cityn parhaaksi rangaistuspotkujen laukojaksi. Siitä huolimatta hän ei ole päässyt vielä toteuttamaan pitkäaikaista unelmaansa, eli laukomaan pelissä rangaistuspotkua. Rangaistuspotkukilpailuissa hänet on nähty vetäjänä.

LUE MYÖS: Nähdäänkö Manchester Cityn seuraavassa rankkarissa yllätysvetäjä? – ”Aion harkita Edersonia”