Liverpool on aktivoinut RB Leipzigin topparin Ibrahima Konatén 41,7 miljoonan euron ulosostoklausuulin, kertoo Sky Sports. Anfieldillä toivotaan, että siirto sinetöidään seuraavien päivien aikana.

Konaté, 22, pelasi tällä kaudella 21 ottelua Leipzigissa. Joulukuussa hän kärsi nilkkavamman, jonka takia hän oli sivussa tositoimista kaksi kuukautta.

Myös Liverpoolilla riitti loukkaantumishuolia alakerrassa. Ykköstopparit Virgil van Dijk ja Joe Gomez olivat lähes koko kauden sivussa polvivammojen takia ja Joël Matipin kausi päättyi tammikuussa nilkkavammaan.

Ajoittain Liverpool peluutti toppareina keskikenttäpelaajia Jordan Hendersonia ja Fabinhoa. Vastuuta saivat olosuhteiden sanelemana myös Nathaniel Phillips ja Rhys Williams, joille povattiin kauden alla huomattavasti pienempää roolia.

Tammikuussa Liverpool vahvisti puolustustaan hankkimalla Ben Daviesin Preston North Endistä ja lainaamalla Ozan Kabakin Schalkesta. Davies ei ole kuitenkaan vielä debytoinyt Liverpoolin paidassa, ja Skyn mukaan Liverpool jättänee Kabakin osto-option käyttämättä.