Arsenal on kiinnostunut Benfican laitapakista Nuno Tavaresista, kertoo Sky Sports.

Tykkimiehet etsii tänä kesänä puolustuksen vasemmalle laidalle kirittäjää ja tuurajaa Kieran Tierneylle, joka solmi hiljattain jatkosopimuksen seuran kanssa.

Portugalin alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen kuuluva Tavares, 21, on esiintynyt Benfican ykkösmiehistössä 41 ottelussa tehden niissä yhteensä yhden maalin ja syöttäen seitsemän.

Tavaresia on kuvailtu ”pitkäksi ja atleettiseksi laitapakiksi, joka on hyvä keskittämään ja syöttämään ja tykkää nousta hyökkäyksiin mukaan”.

Hän pelasi Arsenalia vastaan tällä kaudella Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa osassa tullen lyhyesti vaihdosta sisään.

Arsenal tavoittelee vahvistusta myös toppariosastolleen Brightonin Ben Whiten muodossa. Lisäksi Arsenal haluaisi uuden kirittäjän ykkösmaalivahdilleen Bernd Lenolle. Lehtitietojen mukaan yksi vaihtoehdoista on Sheffield Unitedin kanssa Valioliigasta tippunut Aaron Ramsdale.

Tykkimiehet ei ole vielä tehnyt siirtoja tämän kesän siirtoikkunassa. Päättyneen kauden pelaajista joukkueen ovat jättäneet lainalla pelanneet Mathew Ryan, Dani Ceballos ja Martin Ødegaard, sekä David Luiz, jonka sopimus tuli päätökseen.