Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane pitää joukkueen uutta käskyttäjää Nuno Espírito Santoa hyvänä valmentajana, muttei ole vielä ehtinyt puhua hänen kanssaan.

Kane, 27, on parhaillaan Englannin maajoukkueen mukana miesten EM-kisoissa. Hän on sanonut, ettei aio keskittyä turnauksen aikana mihinkään muuhun kuin maajoukkuetehtäviinsä.

Tottenham oli yli kaksi kuukautta ilman vakituista päävalmentajaa ennen kuin se palkkasi Nunon. José Mourinho sai kenkää huhtikuun puolivälissä ja Nunon pesti julkistettiin 30. kesäkuuta. Noin kuukautta aiemmin Nuno oli jättänyt tehtävänsä Wolverhamptonin päävalmentajana.

– Seurassa on tietynlaista innostusta ilmassa, kun uusi manageri tulee. Minä en tietty ole ollut siellä, enkä ole ollut häneen minkäänlaisessa yhteydessä, kommentoi Kane Talksportille.

– Olen nyt Englannin matkassa ja keskittymiseni on täysin täällä. Toivottavasti meillä on vielä viikko jäljellä.

– Hän on mahtava manageri. Hän teki mahtavaa työtä Wolvesissa ja sai heidät pelaamaan todella hyvin. Olemme varmasti yhteydessä, kun palaan EM-turnauksesta.

Kane kommentoi myös Tottenhamin uuden urheilutoimenjohtajan Fabio Paraticin kommentteja, joiden mukaan Kanen pitäminen seurassa on koko Spursin tavoite tällä hetkellä. Englannin maajoukkuekapteeni on yhdistetty huhuissa Valioliigan suurseuroihin hänen ilmoitettua Tottenhamille lähtöhaluistaan.

– Tietysti pelaajana haluaa olla haluttu ja tuntea itsensä rakastetuksi, ja niin minä tunnenkin, sanoi Kane.

– Minulla ei ole vielä ollut mahdollisuutta puhua kenellekään näistä ihmisistä. Olen varma, että tutustumme toisiimme turnauksen jälkeen, soittelemme kerran tai kahdesti, kunhan olen lomaillut viikon tai pari.