Liverpoolin harjoituksiin on palannut neljä loukkaantumisista kärsinyttä pelaajaa.

Virgil van Dijk ja Joe Gomez olivat lähes koko viime kauden sivussa, Joël Matipin kausi päättyi tammikuussa ja Trent Alexander-Arnold joutui jättämään EM-kisat väliin viime hetken loukkaantumisen takia, mutta tiistaina he kaikki osallistuivat punapaitojen treeneihin.

Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin mukaan nelikko ei ole vielä samassa kunnossa kuin muut pelaajat, mutta hyviä merkkejä on jo ilmassa.

– Aloitetaan sillä, että jokaisen neljän tilanne näyttää todella hyvältä, erittäin hyvältä, sanoi Klopp Liverpoolin sivuilla.

– Me käymme jatkuvaa keskustelua lääkintä-, kuntoilu- ja kuntoutushenkilökunnan kanssa siitä, mitä heidän tulee tehdä nyt: onko heidän ehkä levättävä hieman enemmän tai treenattava vähän vähemmän?

– Varsinkaan Virgil ja Joe eivät vedä tuplatreenejä vielä ensimmäisinä päivinä joukkueen kanssa. Hekin harjoittelevat kaksi kertaa päivässä, mutta he harjoittelevat kuntoutusosaston kanssa, käyvät fysioterapiassa ja sen sellaista.

– Joelin tilanne näyttää ehdottomasti hyvältä. Hän on luultavasti lähimpänä normaalia harjoittelua.

– Trentin vamma oli vakava, mutta se ei ole enää iso vamma, sanoisin. Hän on lähellä [normaalia harjoittelua]. Hän treenaa luultavasti seuraavan viiden tai kuuden päivän ajan erityisohjelman mukaan: välillä joukkueen kanssa, välillä itsekseen. Mutta 5-7 päivän päästä hänen pitäisi palata normaaliin joukkueharjoitteluun.