Chelsea on valmis tarjoamaan Trevoh Chalobahille uutta sopimusta hänen alkukauden vaikuttavien peliesitystensä ansiosta, uutisoi Sky Sports.

22-vuotiaan englantilaistopparin nykyinen sopimus umpeutuu kahden vuoden kuluttua, mutta Chelsea on valmis avaamaan neuvottelut jatkosta keskusteltuaan hänen roolistaan päävalmentaja Thomas Tuchelin kanssa.

Chalobah teki debyyttinsä Chelsean ykkösmiehistössä UEFA Super Cupissa Villarrealia vastaan, jonka jälkeen hän kruunasi viime lauantain valioliigadebyyttinsä Crystal Palacea vastaan maalilla ja nollapelillä.

[readmore from=Chelsea]

Goalin mukaan Chalobahia tarjottiin aiemmin lainalle, mikä oli herättänyt esimerkiksi Lillen, Club Bruggen ja Valencian kiinnostuksen. Hänen lupauksia antaneiden huippusuoritusten jälkeen Tuchel on kuitenkin päättänyt pitää nuorukaisen joukkueessaan.

Chelsean akatemiasta lähtöisin oleva Chalobah on aiemmin pelannut lainalla Ipswich Townissa, Huddersfield Townissa ja ranskalaisseura Lorientissa. Chalobah on Watfordissa nykyisin pelaavan Nathaniel Chalobahin pikkuveli.

B/R Football

@brfootball
Trevoh Chalobah scored a fantastic goal on his Premier League debut, and his teammates were hyped for him 💙