Ranskan maajoukkuetoppari Raphaël Varane, 28, siirtyi kesällä Manchester Unitediin ja nappasi välittömästi avauskokoonpanopaikan Harry Maguiren toppariparina.

United-kipparin rinnalla totuttiin viime vuosina näkemään ruotsalaistoppari Victor Lindelöf, jonka peliaika tulee putoamaan merkittävästi tällä kaudella.

Maguiren ja Varanen ollessa pelikunnossa Lindelöfillä ei ole asiaa kentälle Valioliigan otteluissa. Cup-kilpailuissa ruotsalaisella lienee yhä suuri vastuu, kun ykköstoppariparista toiselle, tai molemmille, annetaan lepoa.

Lindelöf ei kuitenkaan ole millään tavalla katkera Varanen hankinnasta – päinvastoin. Ruotsin maajoukkuekapteeni pitää hyvänä asiana sitä, että joukkue vahvistuu ja kilpailutilanne kovenee.

– Minusta se [Varanen siirtyminen Man Unitediin] on hienoa, Lindelöf kertoi Footballdirektille.

[readmore from=Manchester-United]

– Pelaan yhdessä maailman suurimmista seuroista ja on selvää, että he haluavat hyviä pelaajia. Kilpailutilanne on aina läsnä. Pidän ainoastaan positiivisena sitä, että saamme hyviä pelaajia seuraan. Se vain kehittää meitä.

– Omalta osaltani en näe siinä mitään ongelmaa. Joskus en ehkä pelaa ottelua, mutta minulle se ei ole ongelma. Olen pelannut paljon viimeisen kahden vuoden aikana.

27-vuotias Lindelöf on edustanut Manchester Unitedia vuodesta 2017 lähtien. Reilun neljän kauden aikana hän on pelannut yhteensä 163 ottelua ja onnistunut maalinteossa kolme kertaa.

Manchester United

@ManUtd
🇸🇪 Victory for @VLindelof on his first outing as @SvenskFotboll skipper 💪©️

#MUFC